hoveniersbedrijf beusichem

Tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Copper

Het hele jaar door een mooie tuin, maar geen zin of tijd om het tuinonderhoud zelf uit te voeren. Wat de reden ook is, Hoveniersbedrijf Copper ontzorgt u volledig en zorgt dat uw tuin er altijd netjes bij staat. Van het snoeien van bomen en struiken, tot het verwijderen van onkruid en het ophogen van de tuin. We voeren al het tuinonderhoud uit. Zowel eenmalig als periodiek.

Kennismaking

We komen vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden voor het tuinonderhoud in kaart te brengen. Daarbij geven we ook vrijblijvend advies. Bijvoorbeeld over hoe u ervoor kunt zorgen dat planten die niet goed willen groeien weer aanslaan.

Offerte en onderhoudsplan

Gaat het om eenmalig tuinonderhoud? Geen probleem! Dan beperken we de offerte daartoe. Indien gewenst dat het onderhoud deels of volledig door ons wordt uitgevoerd, dan stellen we naast de offerte ook een onderhoudsplan op. Zo weet u zeker dat uw tuin er altijd netjes bij staat.

U kunt ook bij ons terecht voor:

Tuinaanleg

Bij tuinaanleg komt nogal wat kijken. Vanaf het eerste tuinplan tot de laatste schop in de grond.

meer informatie

Tuinontwerp

Aan de basis van elke mooie tuin ligt een doordacht tuinontwerp ten grondslag. In onze ontwerpstudio krijgen uw wensen vorm.

meer informatie

Tuinrenovatie

Wij helpen u graag met het oplossen van problemen in uw tuin. Denk hierbij aan het vernieuwen van o.a. straatwerk, vijvers, borders, gazon en meer.

meer informatie