hoveniersbedrijf beusichem

Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Copper

Een mooie plek van uw tuin maken. Een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Om dat te realiseren, is een vakkundig uitgevoerde tuinaanleg natuurlijk belangrijk. Een goede voorbereiding is daarbij de basis.

Professionele tuinaanleg

Er zijn veel factoren waarbij u rekening moet houden bij het aanleggen van uw tuin. Denk hierbij aan de juiste keuze voor de beplanting, zodat uw tuin er het hele jaar prachtig bij staat en eventuele voorzieningen om het hemelwater af te voeren. Bij tuinaanleg komt meer kijken dan u in eerste instantie zou denken. Laat u het werk door Hoveniersbedrijf Copper uitvoeren? Dan kunt u erop rekenen dat u straks onbezorgd van uw nieuwe tuin kunt genieten!

Zo zorgen wij voor de tuin die bij u past:

Kennismaking tuinaanleg

We komen bij u langs om de huidige situatie te zien en uw wensen te inventariseren. Ook inventariseren we met welke punten er bij het aanleggen van uw tuin rekening moet worden gehouden. Bijvoorbeeld aan beplanting die veilig is voor kinderen en/of huisdieren of het beperken van het onderhoud van uw nieuwe tuin.

Ook overleggen wij met u of een tuinontwerp nodig is. Bij kleine aanlegklussen is er vaak geen tuinontwerp nodig. Bij tuinen die geheel nieuw aangelegd moeten worden, is een ontwerp natuurlijk onmisbaar. In het tuinontwerp worden al uw wensen verwerkt. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw tuinontwerp in 3d te maken, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw tuin er uit komt te zien.

Offerte tuinaanleg

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een vrijblijvende offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent. Uiteraard kunnen we de offerte altijd naar boven of beneden bijstellen wanneer u dat wenst.

Maken en presenteren van uw tuinontwerp

Na akkoord op de offerte maken we, indien dit is afgesproken, een tuinontwerp en presenteren wij het concept aan u. Mocht het nodig zijn, voeren wij de laatste wijzigingen in het tuinontwerp door en plannen we de datum van het aanleggen van uw nieuwe tuin in.

Aanleg van uw nieuwe tuin

Tijdens het aanleggen van uw nieuwe tuin houden wij u op de hoogte van de voortgang en de werkzaamheden die zijn verricht. Zo heeft u altijd een helder beeld van de vorderingen. Over onverwachte kosten tijdens het aanleggen van uw tuin hoeft u zich in doorgaans geen zorgen te maken. Hoveniersbedrijf Copper heeft de aanleg van uw tuin van tevoren goed wordt uitgedacht en komt zelden voor verrassingen te staan.

En wat zijn uw wensen?

Hoveniersbedrijf Copper heeft veel ervaring in het aanleggen van diverse soorten tuinen. Van onderhoudsvrije tuinen tot knusse stadstuinen en van kleine patiotuinen tot grote tuinen van landhuizen met een zwembad. Alles is mogelijk en wij gaan de uitdaging graag aan.

U kunt ook bij ons terecht voor:

Tuinonderhoud

Een goed tuinontwerp en een perfecte uitvoering van de werkzaamheden zijn nodig voor een prachtige tuin. Maar daarna?

meer informatie

Tuinontwerp

Aan de basis van elke mooie tuin ligt een doordacht tuinontwerp ten grondslag. In onze ontwerpstudio krijgen uw wensen vorm.

meer informatie

Tuinrenovatie

Wij helpen u graag met het oplossen van problemen in uw tuin. Denk hierbij aan het vernieuwen van o.a. straatwerk, vijvers, borders, gazon en meer.

meer informatie