Hovenier Tiel

Zoekt u een professionele hovenier in Tiel? Bij Hoveniersbedrijf Copper kunt u terecht voor al uw wensen met betrekking tot tuinen, planten, bestratingen en vijvers. Een goed onderhouden tuin oogt fraai en is de perfecte plaats om even te ontkomen aan de dagelijkse drukte en tot rust te komen. Daar helpen wij u natuurlijk graag bij. Hovenier Copper denkt graag met u mee en heeft al veel mooie tuinen mogen realiseren in Tiel en omgeving.  Of het nu gaat om een kleine tuin of grote tuin, wij maken er iets moois van. Wij zijn gespecialiseerd in complete tuinverzorging; aanleg, renovatie en onderhoud. Hovenier Copper werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven in Tiel en omstreken.

Tuinaanleg en tuinonderhoud in Tiel

Wij komen graag kennismaken en bespreken vrijblijvend de beste mogelijkheden zijn voor uw tuin en wat er nodig is om uw droomtuin aan te leggen. Iedere tuin is tenslotte anders en uw persoonlijke wensen zijn de basis. Aan de hand van uw wensen maken wij een tuinontwerp dat wij aan u voorleggen en bespreken wij de materialen die hiervoor nodig zijn. U krijgt ontvangt van ons natuurlijk een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zodra u akkoord gaat met deze offerte, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de volgende fase: de tuinaanleg. Hovenier Copper hecht veel waarde aan de duurzaamheid van uw tuin en wil het onderhoud van uw tuin voor u zo eenvoudig mogelijk maken. Uiteraard kunnen we ook een onderhoudsplan opstellen, waarbij wij periodiek uw tuin komen onderhouden. Zo ligt uw tuin er het hele jaar door perfect bij!

Waarom Hoveniersbedrijf Copper?

·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring

·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal

·         Een eerlijk tuinadvies op maat

·         Goede garantie

.         Uitstekende Service

 

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een groenproject in Tiel of omgeving? Wij komen graag een keer langs om naar uw tuin te kijken. Als ervaren hoveniers geven wij u met alle plezier vrijblijvend advies op maat. Wij werken met veel passie en creativiteit. Het is onze missie om van iedere tuin een paradijs te maken. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Hovenier Copper is dé hovenier voor Tiel en gaat graag voor u aan de slag!

Hovenier Tiel