Hovenier Geldermalsen

Zoekt u een professionele, betrouwbare hovenier in Geldermalsen? Hoveniersbedrijf Copper realiseert al uw wensen met betrekking tot tuinen, planten, bestratingen en vijvers. Een goed onderhouden tuin is de perfecte plaats om even bij te komen van de dagelijkse drukte. Daar helpen wij u natuurlijk graag bij. Hovenier Copper heeft in Geldermalsen en omgeving al veel mooie tuinen mogen realiseren en denkt graag met u mee.  Heeft u een kleine tuin of juist een grote tuin, wij maken er altijd iets moois van. Wij zijn gespecialiseerd in complete tuinverzorging; aanleg, renovatie en ook het onderhoud. Hovenier Copper werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven in Geldermalsen en omstreken.

Hoe werken wij?

De beste mogelijkheden zijn voor uw tuin en wat er nodig is om uw droomtuin aan te leggen, zullen wij tijdens een vrijblijvende kennismaking met u bespreken. Iedere tuin is maatwerk en uw persoonlijke wensen zijn belangrijk. Aan de hand van u

w wensen maken wij graag een tuinontwerp dat wij aan u voorleggen. Daarbij overleggen wij met u over de materialen die gebruikt kunnen worden. U krijgt ontvangt van ons uiteraard een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Is deze offerte akkoord, dan gaan wij aan de slag met de volgende fase: de tuinaanleg. Hovenier Copper hecht veel waarde aan de duurzaamheid van uw tuin, daarom wil hij het onderhoud voor u zo eenvoudig mogelijk maken.

Waarom Hoveniersbedrijf Copper?

·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring

·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal

·         Een eerlijk tuinadvies op maat

·         Goede garantie

.         Uitstekende Service

 

Neem gerust contact met ons op

U hoeft niet verder te zoeken naar een professionele hovenier in Geldermalsen? Wij komen graag een keer langs om kennis te maken en om naar uw tuin te kijken. Als ervaren hoveniers geven wij u met alle plezier vrijblijvend advies op maat. Wij werken met enthousiasme en creativiteit. Het is onze missie om van iedere tuin een paradijs te maken. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Hovenier Copper is hét hoveniersbedrijf voor Geldermalsen en gaat graag voor u aan de slag!

hovenier geldermalsen